Viktor Krivokapić

Viktora Krivokapića od njegove četvrte godine sa plesom upoznaje otac Miloš i majka Olivera Krivokapić. Već od svoje sedme godine se takmiči, nastupa i osvaja mnogobrojne medalje na raznim državnim i međunarodnim takmičenjima, u latino standardnim i modernim plesovima. U Skoplju na evropskom kupu sa sedam godina osvaja prvo mjesto u latino foramacijama i od tada počinje njegov konstantni napredak. Pored latino i standardnih plesova trenira a kasnije i nastupa u salsi, bachati, kizombi. Izuzetno su mu zapaženi nastupi u salsi i bachati sa sestrom Martinom. U plesnom klubu "Migado" upoznaje i uči i sve druge društvene plesove.

Najveće rezultate i neosporni talenat pokazuje u argentinskom tangu sa kojim ga je upoznao i počeo da uči otac Miloš Krivokapić. Već sa trinaest godina po preporuci i pozivu Darka Dožića, trenera argentiskog tanga i osnivača "Tango Naturala Beograd" nastupa u Beogradu sa partnerkom Tijanom. Već tada skreće na sebe pažnju kao najmlađi igrač i perfomer argentinskog tanga u Evropi. Svake godine je pozivan i nastupa u Beogradu na tango vikendima i to na kultnim mjestima gdje nastupaju trenutno aktuelni i najbolji performeri argentinskog tanga. Nastupao je i na svjetskom festivalu argentinskog tanga u Kolašinu u organizaciji Tango Naturala. Viktor je jedan od najtalentovanijih mladih plesača argentinskog tanga ne samo u Crnoj Gori već i u Evropi na šta su ukazali i trenutno najbolji treneri argentinskog tanga.

Viktor je učesnik mnogobrojnih festivala i seminara i obučavan od velikog broja izuzetno kvalitetnih i kvalifikovanih trenera argentinskog tanga. Treninge argentinskog tanga kao asistent počinje da obavlja sa svojih šesnaest godina u matičnom klubu Migado u Nikšiću, Trebinju i Dubrovniku kao i u plesnom klubu "Sonrisa" iz Podgorice. Argentinski tango pleše I nastupa sa svojom sestrom Martinom.

On kaže:

Tango ima potencijala da napravi ono najbolje u svakom od nas, barem dok smo u zagrljaju i da pripada svima onima koji razumiju svoja osjećanja i svoje kodove. Ljubavlju, napornim radom i upornošću mogu prenijeti svoje iskustvo u tangu, pokazujući koliko volim ono što radim”.

Facebook

Instagram