Slobodan Vukčević

Slobodan sa sestrom Jelenom Vukčević upisuje časove plesa sa 6 godina. Kao plesni par osvajaju titulu državnih prvaka 1999. godine u kategoriji latino i klasičnih plesova, danas su aktuelni prvaci Crne Gore i osvajači mnogih međunarodnih takmičenja, par sa najboljim rezultatom na WDSF svjetskoj listi plesa u ime Crne Gore.

Nakon godina izučavanja plesa u zemlji i inostranstvu na tečajevima, privatnim časovima, te takmičenjima, 2009. godine stiče titulu instruktora sportskih plesova i počinje da vodi grupe djece, a 2011. godine stiče titulu instruktora društvenih plesova i od tad vodi časove društvenih plesova u plesnom klubu "Jet Set", a 2013. godine postaje Predsjednik odsjeka za društveni ples Plesnog saveza Crne Gore.

Osvajao je mnoga međunarodna takmičenja u zemlji i inostrastvu, među kojima su: (Maribor Open, Albena Open, Beodance Open, Budva Open, Sarajevo i Mostar Open...). Igra u predstavi „Lukrecija ili ti Ždero“ u režiji Jagoša Markovića. Snimao je reklamne spotove za (Atlas banku, T-mobile, Upravu policije...), muzičke spotove za (Jola Radonjića, Bane Nedovića...). Plesne performanse izvodi prilikom mnogih važnih dešavanja u državi: otvaranje novoizgrađenog centra u Podgorici; otvaranje novog aerodroma u Golubovcima; jubileji kompanija u Crnoj Gori; promocije knjiga; proslave vjenčanja; nosilac modne revije Milene Đurđić u ulozi Majkla Džeksona. Slobodan je po obrazovanju diplomirani ekonomista.

On kaže: “Ples je život”.

Instruktor plesova: Ples za predškolce | Ples za osnovce | Društveni plesovi | Salsa

Facebook | Instagram