Olivera Krivokapić

Olivera Krivokapić
Olivera Krivokapić

Olivera Janković Krivokapić 1994. godine se upisuje u Plesni klub Migado iz Nikšića. Od tada trenira latinoameričke, standardne i druge društvene i moderne plesove. Sa svojim suprugom Milošem Krivokapićem obučava veliki broj takmičara sportskog plesa koji su bili nosioci mnogobrojnih državnih i međunarodnih medalja sa raznih takmičenja. Od 1999. godine sa Milošem i Milutinom Krivokapić osniva klubove u Podgorici, Danilovgradu, Spužu, Cetinju, Plužinama, Baru, Budvi, Herceg Novom, Trebinju, Bileći, Gacku, Nevesinju, Ljubinju, Berkovićima.

Na argentinski tango je upućuje suprug Miloš još dok se bavila sa standardnim i latinoameričkim plesovima ali intezivnije treninge i obuku obavlja od 2012. godine. Aktivno pleše, drži treninge i nastupa u argentinskom tangu. Partner sa kojim nastupa i obavlja treninge argentinskog tanga je Miloš Krivokapić.

Krivokapić Olivera je učesnik mnogobrojnih festivala i seminara i ona je obučavana od velikog broja izuzetno kvalitetnih i kvalifikovanih trenera argentinskog tanga. Treninge argentinskog tanga obavlja u matičnom klubu Migado u Nikšiću, kao i u Trebinju, Dubrovniku i Plesnom klubu Sonrisa iz Podgorice.

Ona kaže: “Ljubavlju, napornim radom i upornošću mogu prenijeti svoje iskustvo u tangu, pokazujući koliko volim ono što radim”.

Instruktor plesova: Argentinski Tango

Facebook