Miloš Krivokapić

Milos Krivokapic je osnivač, direktor, koreograf, instruktor i performer u plesnom klubu "Migado" iz Nikšića. Već 27 godina bavi se afirmacijom i popularizacijom plesa u Crnoj Gori i regionu. Jedan je od osnivača Saveza Sportskog plesa Crne Gore i obavljao je funkciju sekretara Saveza sportskog plesa Crne Gore. Bio je član upravnog odbora Plesnog saveza Srbije i Crne Gore. Plesao je i takmičio se od 1986 - 1991. godine u plesnom klubu Evroritam Sarajevo.

Osniva Plesni klub "Migado" u Nikšiću 1992. godine koji je ujedno i među prvim klubovima sportskog plesa u Crnoj Gori. Položio je za trenera sportskog plesa u udruženju trenera učitelja i voditelja Jugoslavije u Beogradu 1997. godine. Sa svojom suprugom Oliverom koja je došla u klub 1994. godine i bratom Milutinom Krivokapić izvodi veliki broj takmičara sportskog plesa koji su bili nosioci mnogobrojnih državnih i međunarodnih medalja sa raznih takmičenja. Među najznačajnijim uspjesima je osvajanje svjetskog kupa u latino plesovima u Sarajevu 2004. godine u kategoriji mlađih i starijih omladinaca.

Sa argentinskim tangom se upoznao u Sarajevu 1989.godine. Aktivno pleše i kao koreograf drži treninge i nastupa u argentinskom tangu od 2008. godine. Partnerka sa kojom nastupa i obavlja treninge argentinskog tanga je Olivera Krivokapić.

Miloš i Olivera su učesnici mnogobrojnih festivala i seminara i obučavani od velikog broja izuzetno kvalitetnih i kvalifikovanih trenera argentinskog tanga. Treninge argentinskog tanga obavljaju već tri godine u Plesnom klubu Sonrisa iz Podgorice. Treninge argentinskog tanga obavljaju i u Trebinju i Dubrovniku.

On kaže:
"Tango ima potencijala da napravi ono najbolje u svakom od nas, barem dok smo u zagrljaju i da pripada svima onima koji razumiju svoja
osjećanja i svoje kodove".

Instruktor plesova: Argentinski Tango

Facebook

Instagram