Martina Krivokapić

Krivokapić Martina svoje prve korake plesa počinje da upoznaje od svoje četvrte godine gdje je usmjeravaju i treniraju roditelji Miloš i Olivera Krivokapić. Od svoje šeste godine nastupa i takmiči se u latino i standardnim plesovima u paru, latino formacijama kao i u modernim plesovima. Martina je osvajač mnogobrojnih medalja sa državnih i međunarodnih takmičenja u sportskom plesu, latino formacijama i modernom plesu. Jedan od značajnijih rezultata joj je prvo mjesto u Skoplju na Evropskom kupu.

Pored latino i standardnih plesova trenira salsu, bachatu, kizombu i ostale društvene plesove. Izuzetno su joj zapaženi nastupi salse i bachate sa bratom Viktorom Krivokapićem.

Sa argentinskim tangom je upoznaje otac 2012. godine gdje se već tada prepoznaje njen talenat. Zahvaljujući velikom radu i trudu sa svojih četrnaest godina nastupa u argentiskom tangu. Izuzetno su joj zapaženi nastupi argentinskog tanga sa bratom Viktorom, tako da Martina spada u jedne od najtalentovanijih mladih plesačica argentinskog tanga.

Učesnica je mnogobrojnih festivala i seminara i obučavana je od velikog broja izuzetno kvalitetnih i kvalifikovanih trenera argentinskog tanga. Treninge argentinskog tanga kao asistent počinje da obavlja sa svojih šesnaest godina u matičnom klubu "Migado" u Nikšiću, Trebinju i Dubrovniku kao i u plesnom klubu "Sonrisa" iz Podgorice.

Facebook

Instagram