Jelena Vukčević

Jelena se sa svojih 5 godina upisuje u plesnu školu 1996. godine. Pleše u paru sa bratom Slobodanom, a prvi pehar i medalju dobijaju 1999. godine osvojivši državno prvenstvo u kategoriji latino i klasičnih plesova.

Aktuelni su državni prvaci u latino i klasičnim plesovima. Stičući plesno iskustvo i znanje učestvujući na mnogobrojnim državnim i međunarodnim takmičenjima, od mnogih kako domaćih tako i inostranih plesnih profesionalaca, 2009. godine postaje instruktor sportskog plesa.

Osvajala je mnoga međunarodna takmičenja u zemlji i inostranstvu, među kojima su: (Maribor Open, Albena Open, Beodance Open, Budva Open, Sarajevo i Mostar Open...). Igra u predstavi „Lukrecija ili ti Ždero“ u režiji Jagoša Markovića. Snimala je reklamne spotove za (Atlas banku, T-
mobile, ...), muzičke spotove za (Jola Radonjića, Bane Nedovića...).

Plesne performanse izvodi prilikom mnogih važnih dešavanja u državi: otvaranje novoizgrađenog centra u Podgorici, otvaranje novog aerodroma u Golubovcima; jubileji kompanija u Crnoj Gori; promocije knjiga; proslave vjenčanja...

Ona kaže:
"Ples ne poznaje granice, čini me slobodnom. Plesom mogu reći mnogo više nego riječima. Ples utiče na gracioznost, ljepotu, eleganciju pokreta kod žena, a pokazuje muževnost kod muškaraca dok vodi svoju partnericu na plesnom podijumu".

Instruktor plesova: Ples za predškolce | Ples za osnovce | Društveni plesovi

Facebook

Instagram